Laboratory

over ons

Dermatologie voor kappers

Ik heb sinds 2009 een eigen salon in Druten met de naam Capelli. De interesse in haar-en hoofdhuidverzorging begon eigenlijk meteen al tijdens mijn vak als haarstylist. Omdat ik zo vaak vragen kreeg, of ik vrouwen en mannen kon helpen met hun haar- of hoofdhuidprobleem, heb ik bewust gekozen om een heel specifieke opleiding te gaan volgen voor het signaleren van wel heel bijzondere haar en hoofdhuidproblemen.

Inmiddels, zoveel jaar verder met een schat aan kennis, ervaring en een begrip van hoe belangrijk de verzorging van je haar en hoofdhuid is, heb ik al veel klanten kunnen helpen aan hun mooiste en gezondste haar. Als kapper hebben wij namelijk een signalerende functie omdat wij met regelmaat bij onze klanten op het hoofd mogen kijken. Nu ik naast mijn salon ook Capelli-Medi ben gestart , kan ik je haar en hoofdhuid nog beter onderzoeken en behandelen.

Duidelijke communicatie en/of overleg met huisartsen en dermatologen over problemen met het haar of de hoofdhuid is voor ons dus geen enkel probleem. Hiermee kunnen we alleen maar onze klanten beter informeren en duidelijkheid geven. Communicatie is hier hét keyword!

Diana Bosch

HAAR-EN HOOFDHUID SPECIALIST

Call Now Button