Laboratory

Mooi gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid.

Mediceuticals

Je haar is om trots op te zijn en verdient voor iedereen een voorkeursbehandeling. Zeker als je haar steeds dunner en lustelozer wordt. Of simpelweg als er sprake is van overmatige haaruitval. Deze zorgen zijn vrijwel altijd te herleiden naar hoofdhuidproblemen. Daarom gaan wij verder dan alleen gezond haar. Wij pakken het probleem bij de wortel aan.

HEEFT U HOOFDHUID EN/OF HAARKLACHTEN, ZOALS HAARUITVAL, PSORIASIS EN ECZEEM OF SCHILVERING?
Wij werken met professionele haar- en hoofdhuidproducten van Mediceuticals. Mediceuticals ontwikkelt en levert unieke dermatologische verzorgingsproducten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden.

Wij gebruiken een beproefde methode om uw hoofdhuidproblemen te behandelen: ‘Mediceuticals’. Dit middel heeft zich wereldwijd bewezen als superieur product voor hoofdhuid- en haarbehandelingen. Mediceuticals bestaat uit een breed assortiment recepturen waarmee we voor elk haarprobleem een behandelplan hebben.

GEZOND HAAR VEREIST EEN GEZONDE HOOFDHUID
Door effecten van o.a. een dieet, narcose, medicijngebruik, chemotherapie en stress kan de haargroeicyclus en de hoofdhuid verstoord raken. Mediceuticals draagt zorg bij omstandigheden waardoor het haar meer uitvalt, afbreekt of dunner wordt door bovenstaande oorzaken.

Voor een gezonde start om uw hoofdhuid en uw haar optimaal te verzorgen is er een keuze in onze salon voor specifieke behandelingen. Vraag ons wat de beste salonbehandeling voor uw haar en uw hoofdhuid is.

MEDICEUTICALS HEEFT VOOR ELK HOOFDHUID- EN HAARPROBLEEM EEN TREATMENT, ZOALS:

SCALP FIRST BEHANDELING

Een paar veel voorkomende oorzaken van een onrustige hoofdhuid zijn roos, vette hoofdhuid, seborrheic dermtitis, droge hoofdhoofd, psoriasis. Wij bieden en scalp first behandeling van Mediceuticals aan, waarbij de hoofdhuid weer tot rust komt. Na de behandeling raden wij u enkele producten aan die geschikt zijn voor uw hoofdhuidprobleem.

SCOOP BEHANDELING

Welk middel voor jou geschikt is, bepalen we eenvoudig via een hoofdhuidanalyse met behulp van een scope. Aan de hand van de resultaten geven we u een eerste behandeling in onze salon. We vertellen u over de werking van het product en hoe u het zelf moet aanbrengen.

Diana Bosch

HAAR-EN HOOFDHUID SPECIALIST

Call Now Button